Hővisszanyerős szellőztető rendszerek ipari alkalmazása

A szellőztető rendszerek alkalmazása – közismertebb nevén az „elszívás” – ma már állandóan jelen van hétköznapi életünkben. Napjaink modern ipari létesítményeiben és csarnokaiban szintén egyre nélkülözhetetlenebbé vált a szellőztetéstechnika illetve a légtechnika megléte.

ipari-szellozes

HATÉKONYSÁG

ipari-szelloztetes

ÜZEMBIZTOS

ipari-szellozteto

MINSŐSÉGI

A kifogástalan energetikai paraméterek ellenére azonban a fentiekhez hasonló zárt légterű helyiségekben is szükség van a megfelelő minőségű friss levegő biztosítására.

  • A hővisszanyerős szellőztető berendezések  friss levegő szállítását a lehető legnagyobb hőveszteség-minimalizálással oldják meg.

  • Az ilyen típusú rendszerek esetében a hőveszteség csupán 10 %!

  • Jelenlegi tudásunk szerint ipari üzemek dolgozói tereinek szellőztetésére a hővisszanyerős szellőztető technológiánál nincs energiahatékonyabb megoldás.

  • Miközben jelentős hőmegtakarítással biztosítja a megfelelő friss levegőt, nemcsak a munkavégzés során esetlegesen keletkező párát, polleneket, port valamint baktériumokat szállítja el, de az adott ipari tevékenység során keletkezett különböző káros anyagokat is.

  • A hővisszanyerős szellőztető rendszerek használatával nincs szükség ablaknyitásra, ily módon zajos környezetben is rendkívül praktikus.
Légtechnika Debrecen

Cégünk profiljának egy szegmensét az ipari felhasználásra tervezett hővisszanyerős szellőztető rendszerek teljes vagy részleges kivitelezése adja, amelyek nemcsak kiváló minőségű és formatervezett termékek telepítését, de többségében energiatakarékos illetve könnyen szabályozható rendszerek kiépítését is jelenti. Az ipari hővisszanyerős szellőztető rendszerek csúcsminőségükkel valamint kiváló hővisszanyerési hatásfokukkal megbízható és energia-hatékony működést biztosítanak a legtöbb területen.

Shopping Cart