Az ipari konyhai szellőztetés nem csak a szagokról szól!

A nagykonyhai elszívó berendezések már a helyiség tervezésnél kulcsfontosságúak. Ha valahol elengedhetetlen a megfelelő szellőztetés, akkor az az ipari nagykonyha. Ez lehet egy étterem, egy intézmény konyhája, de akár csak egy kisebb kifőzde is.

Miért fontos a tisztítás és karbantartás?

Az elzsírosodott, elhanyagolt elszívó berendezés fokozottan tűzveszélyes, mivel a tűzhelyről esetleg felcsapódó lángnyelvek, illetve szikrák begyújthatják a zsíros légcsatorna belsejében lévő felgyülemlett zsíros, olajos szennyeződést!

Első a helyszín átvétele, és a konyhai vagy egyéb berendezések letakarása, megóvása. A légcsatornákra nyílásokat vágunk, amelyeken keresztül elvégezhető a rendszer tisztítása. A tisztítás végeztével a nyílásokba speciális tisztítófedeleket helyezünk. Mivel ezek beépítésre kerülnek, a későbbiekben a tisztítás gyorsabban zajlik, a költségek pedig kedvezőbbek lesznek. Ezzel párhuzamosan zajlik az elszívóernyő, a ventilátor, az elektromos motor és az összes többi alkotóelem tisztítása. Végül eltávolítjuk a takarófóliákat, a kijelölt helyre összegyűjtik az eltávolított szennyeződést és a konyha területét kitakarítják.

Megbizhatóság
100%
Prezizitás
100%
Korrekt munkavégzés
100%

Kapcsolatfelvétel

Shopping Cart